Куряче філе – перевірений варіант для швидкого вечері
Ви не уявляєте, як повечеряти? Крім того, у вас є трохи часу, щоб приготувати смачний обід, який теж з’їдять діти? Спробуйте тушковану курку швидкого приготування.
Не забудьте вийняти курячі грудки з морозильної камери напередодні.
Так, так, я їх теж заморожую на всяк випадок!
Куряче фрікасе
Рецепт приготування:
Чотири інгредієнти і спеції – ось що вам потрібно, щоб приготувати чудове Куряче фрикасе.
Більшість, якщо не всі, інгредієнти, є у вас на кухні.
Інгредієнти:
- 1 філе курячої грудинки;
- 1/2 цибулі-порею (біла частина);
- 1 пачка замороженої моркви з горошком;
- 1 їдальня ложка пшеничного борошна;
- приправа куряча;
- солодкий і гострий перець;
- сіль і перець;
- олія для смаження;
Спосіб приготування:
Влийте масло в сковороду.
Добре розігрійте і тим часом курячі грудки наріжте невеликими кубиками.
Викласти м’ясо на розігріту олію і обсмажити з усіх сторін. Курячі грудки повинні підрум’янитися.
Коли вони стануть золотистого кольору, покладіть в глибоку каструлю і додайте моркву і горох.
Залити все водою так, щоб усі інгредієнти були покриті.
Приправити все за смаком сіллю, перцем, гострим і солодким перцем.
Якщо хочете, додайте до курки приправи. Але це не обов’язково.
Готуйте всі разом приблизно 10-15 хвилин.
Після закінчення цього часу трохи притрусіть тушковану курку борошном.
Готово!
Подавати страву можна з рисом, локшиною, хлібом або картоплею.