Кулінарія

Смачний салат з квасолею, ананасами і копченою куркою

Підготувати всі продукти і можна приступати до готування:

  • зробити соус: викласти майонез з мисочку, додати розім’яту часник, всипати перець і сіль, розмішати, відставити убік;
  • огірок очистити від шкірки, нарізати невеликими кубиками. Бажано, але не обов’язково попередньо вирізати частину з насінням. Якщо салат готується задовго до подачі на стіл, то додавання нарізаною центральній частині огірка може зробити консистенцію страви водянистою. Якщо ж є планується відразу ж, як буде готово, то можна різати огірок цілком;
  • нарізати аналогічними кубиками кільця ананасів, додати ананас з огірком;
  • додати квасолю;
  • нарізати три пір’їнки зеленої цибулі, змішати з іншими продуктами;
  • яйця нарізати кубиками того ж розміру, що і раніше овочі;
  • невеликими скибочками копчену курку нарізати, попередньо звільнивши її від шкіри і кісток;
  • курку і яйця змішати з іншими продуктами;
  • заправити салат приготовленим раніше соусом, перемішати

Викласти на тарілку або в салатник. Можна додатково прикрасити, але і без того виглядає салатик апетитно.