Смачний салат з квасолею, ананасами і копченою куркою
Підготувати всі продукти і можна приступати до готування:
- зробити соус: викласти майонез з мисочку, додати розім’яту часник, всипати перець і сіль, розмішати, відставити убік;
- огірок очистити від шкірки, нарізати невеликими кубиками. Бажано, але не обов’язково попередньо вирізати частину з насінням. Якщо салат готується задовго до подачі на стіл, то додавання нарізаною центральній частині огірка може зробити консистенцію страви водянистою. Якщо ж є планується відразу ж, як буде готово, то можна різати огірок цілком;
- нарізати аналогічними кубиками кільця ананасів, додати ананас з огірком;
- додати квасолю;
- нарізати три пір’їнки зеленої цибулі, змішати з іншими продуктами;
- яйця нарізати кубиками того ж розміру, що і раніше овочі;
- невеликими скибочками копчену курку нарізати, попередньо звільнивши її від шкіри і кісток;
- курку і яйця змішати з іншими продуктами;
- заправити салат приготовленим раніше соусом, перемішати
Викласти на тарілку або в салатник. Можна додатково прикрасити, але і без того виглядає салатик апетитно.