Кулінарія

В котлети кладу сир, виходять однаково соковитими і в духовці на сковороді (чоловік і діти навіть не здогадуються) ділюся

Рецепт котлет з додаванням сиру. Коли приготувала перший раз, сама була здивована від соковитості і ніжності таких котлет, навіть такого результату з додаванням сала у фарш я не добивалася. Вони виходять однаково соковитими і запечені в духовці та смажені на сковороді.
Ще радує, то що сир абсолютно себе не видає в котлетах, вже готувала багато разів і діти з чоловіком ні разу не запідозрили про наявність у них сиру. Готуються зовсім не складно, дивіться самі.

  • Рецепт:
    Фарш -500 гр.
    Яйця -2 шт
    Сир -200 гр.
    Сухарі панірувальні -50 гр.
    Вода -50 мл
    Цибуля -1-2 шт.
    Сіль -1 ч. л.
    Чорний перець – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Панірувальні сухарі заллємо водою і залишимо набухати,сир проб’ємо блендером, цибулю подрібнюємо в блендері.
У фарш додаємо сіль, чорний перець, розбиваємо яйця, кладемо цибулю, перемішуємо, і тепер додаємо сир і набряклі панірувальні сухарі. Все добре перемішуємо і формуємо котлети.
Кладемо на деко змащений маслом
Запікаємо при 180 градусах 25-30 хвилин .
За бажанням можна обсмажити на сковороді.
Подаємо з будь-яким гарніром.